2021-04-02 07:48:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - A szerelem most tényleg mindennél többet ér!

Napi horoszkóp április 2-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold pénteken már a Nyilasban jár. S ettől sziporkázó a humorod, elemedbe vagy. A napi horoszkóp szerint mégis jól teszed, ha óvatosan fogalmazol, mert nem mindenki veszi tréfának a poénokat. Főleg a családtagokat nem kellene kipellengérezni, legalábbis ne mások előtt. Éles eszedet, a lendületességedet inkább a húsvéti ünnep körüli teendőkben érdemes kamatoztatnod.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Hangulatod a húsvéti nagypénteken igen változékony lehet. Mindenhez és mindenkihez érzelmi alapon állsz hozzá, s bizony meglehetősen elfogultan reagálsz a többiek megnyilvánulásaira. Épp ezért a legokosabb az lenne, ha semmiben sem hoznál elhamarkodott ítéletet!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Egy telefonhívás pénteken sok mindent megváltoztathat. Lehet, hogy csak a pillanatnyi terveidet borítja fel, de az is megtörténhet, hogy egészen hosszú távra vonatkozóan szab más irányt az életednek. Te szereted a változatosságot, szóval legyél nyitott a lehetőségekre!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ha párkapcsolati problémákkal küszködsz, akkor a legjobban teszed, ha csak a saját megérzéseidre hallgatsz, és nem figyelsz mások tanácsaira. A horoszkóp szerint a megoldást az hozza, ha lejjebb adsz picit az elvárásokból. Főleg, ha egyébként szereted a párodat! A szerelem most tényleg mindennél többet ér!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szerencsésnek mondhatod magadat pénteken a szerelemben. Ha eddig kerested az igazit, könnyen lehet, épp ma bonyolódsz valakivel izgalmas eszmecserébe. Ebből a futó ismeretségből bizony még komolyabb szerelem is kialakulhat. Ha már van partnered, ma végre ráébredsz, milyen jó, hogy ott van melletted...

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Párod viselkedése pénteken nagyon bosszantó lehet. Mégis a béke érdekében a legjobb az lenne, ha nem mennél bele semmilyen vitába, konfliktusba vele. Elvégre mégiscsak húsvét nagypéntek van ma. Az is lehet, hogy a párod viselkedésének hátterében az anyósod, vagy valamelyik más rokon áll...

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nagyon figyelj, hogy pénteken milyen tanácsokat adsz másoknak! A többiek ugyanis mindent készpénznek vesznek, amit mondasz. Épp ezért könnyen a saját csapdádba eshetsz, mert a javaslatokat a nem is oly távoli jövőben számon kérik rajtad. Mindenképpen hangsúlyozd, hogy a döntés és a felelősség a másik ember kezében van!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Magánéletedben most végre tényleg okod sem lehet a panaszra. Párodat szinte kenyérre lehet kenni, figyelmességével és ahogy veled, a családtagokkal viselkedik minden várakozásodat felülmúlja. A gyerekekkel közös programok pénteken különösen jól sikerülhetnek.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Nyilas jegyén halad át pénteken. Eddig talán úgy érezted, megrekedt valamilyen téren az életed, most viszont új erőre kapsz, mert magad is látod, hogy megindul valami. Könnyen lehet, csak kapkodod a fejed a változások miatt. Nem kell aggódnod, minden megy, mint a karikacsapás!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ami esetleg tegnap még fejfájást okozott neked, az mára semmivé foszlik. Hála istennek, nagyobb volt a baj füstje, mint a lángja! Megkönnyebbülsz végre, hiszen kifejezetten jókedvű és nyugodt napra számíthatsz.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Apró dolgok miatt nem érdemes összeveszni azokkal az emberekkel, akik fontosak neked. Tarts inkább némi önvizsgálatot, és lásd be, mi az, amiben valóban igazuk lehet, amikor téged kritizálnak. Amint felismered ezt, képes leszel változtatni is.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Pénteken végre megtörténhet, amire oly régóta vágysz. Az is lehetséges, hogy régen tett ígéretet váltanak be az ismerősök. Hogy ez így alakuljon, nagyban köszönhető a mai napi pozitív hangulatodnak is, és hogy hiszel abban, amit el akarsz érni...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: